Friday, August 8, 2008

Why Not To Rinse Or Drink After Listerine

Tester in art fair "Expotrastienda." Crossing on map



agustina pesci
analia Zalazar
carla daniel rivers bertone
gustavo
strong jimena juan

lucila just nice amethyst
lascano
marisol
jorge pablo san pablo mount Curutchet

tamara alvarez lopez walter



BIG BANG ... THE ORIGIN OF THE EXISTENCE ... ENTROPY ... DEGREE OF DISORDER THAT HAVE THE MOLECULES OF A BODY ... IRREVERSIBILITY reached after a process that involves a transformation. WHY NOT CONSIDER THESE EXPERIENCES crossed by ART OF PHYSICS?

THE ARTISTS, THEIR PRODUCTION AND TRANSMISSION TOGETHER ESTABLISH CULTURAL INTERACTION NETWORKS TO IMPOSE THEIR STRATEGIES constantly reformulated INSERT in the arts. ACCORDINGLY, THE ECONOMIC CRISIS OF 2001 AND ARTISTIC MARKET IN HOSTILE TIMES FOR THOSE considered unattractive relations, represent a turning point and a trigger to pose A critical look MECHANISMS OF REGULATION OF THE MONETARY TRANSACTION RULES AND SYMBOLIC LOCAL MARKET OF VISUAL ARTS.

THAT LED TO UNEXPECTED BREAK THE TESTER TO MANAGING THEIR FORCES TO THE DESIGN OF A reformulation caused a true BUILDING EXPLOSION IN THE USE OF NEW WAYS TO APPROACH TO SITUATIONS and exhibition space, the public and the artists themselves.

The tester is a self help Loiacono CHARGE OF ERIKA AND DANIEL GUSTAVO RIOS OCCURRING IN THE YEAR 2004 IN ORDER TO PROMOTE THE ARGENTINE emerging contemporary art. ENTREPRENEURSHIP IS DEFINED BY THE LACK OF SPACE WHERE TO OPERATE CONTINUOUSLY AND SHORTAGE OF FUNDING FOR MAINTENANCE AND CHARACTERISTICS OF A PARTICULAR Mercy DYNAMIC PERFORMANCE OF THE PROPOSAL.

PROMOTES TESTER PLASTIC EXPRESSIONS IN ITS VARIOUS MANIFESTATIONS DRIVES AND EVERY MEETING OF THE WORKS TO THE VIEWER is a unique experience, AND THAT IS WHY YOU, THANK YOU, AT THIS TIME A "Expotrastiendas" - BY ALLOWING GIVE LIFE, albeit fleeting, THIS REUNION.



TESTER: ERIKA Loiacono, DANIEL GUSTAVO RIOS

0 comments:

Post a Comment